Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
2dd Technology S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Transmitator de temperatura pentru prelucrarea alimentelor
Brand
TT Transmitter
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Transmitatorul contine sensorii de temperatura, blocul de prelucrare a semnalelor si compensare a erorilor, blocul de comunicatie Modbus si unitatea de procesare.
Temperaturile sunt masurate la intervale fixe de 4 secunde.

Setarea aparatului si transferul datelor in vederea imprimarii se face prin intermediul unitatii centrale de control. Transmitatoarele sunt cuplate la unitatea centrala de control prin intermediul magistralei de date RS485 si folosesc pentru comunicarea cu aceasta protocolul industrial Modbus RTU, aceasta ducand la o transmisie sigura a datelor la distante mari (max. 1200mm) si in medii putenic perturbate electromagnetic.

IMPRIMAREA DATELOR

In vederea vizualizarii si imprimarii evolutiei de temperatura in punctele masurate, datele din aparate sunt transferate in calculator prin magistrala MODBUS.
Datele sunt preluate de unitatea centrala de supervizare, afisate instantaneu si arhivate in vederea vizualizarii si imprimarii sub forma grafica sau tabelara a evolutiei de temperatura pe durata solicitata de catre utilizator.

Aplicatia de urmarire si control gestioneaza controlul centralizat al sistemului de monitorizare, masurarea efectiva facandu-se la nivelul aparatelor.
Din Gura in Gura