Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
2dd Technology S.r.l.
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Inregistrator de temperatura pentru prelucrare alimente
Brand
TT Datalogger
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Inregistratorul contine sensorii de temperatura, blocul de prelucrare a semnalelor si compensare a erorilor, unitatea de afisare, ceasul de timp real, memoria de inregistrare, blocul de comunicatie Modbus si unitatea de procesare.
Temperaturile sunt masurate si afisate la intervale fixe de 4 secunde.
Unitatea de timp (ora…an) se afiseaza numai in momentul comunicatiei cu calculatorul, in rest functionand in “background” pentru evidenta timpului necesar inregistrarii datelor.
Valorile masurate sunt inregistrate la intervale de timp prestabilite de utilizator (Pasul de Inregistrare) in memoria flash a aparatului, in orice moment fiind la dispozitie ultimele 60.000 de inregistrari. La umplerea memoriei, inregistrarile noi se suprapun peste cele mai vechi inregistrari. Intervalul total al inregistrarilor este:
(60.000 x Pasul de Inregistrare) / Numarul canalelor de masura

IMPRIMAREA DATELOR

In vederea vizualizarii grafice si a imprimarii evolutiei de temperatura in punctele masurate, datele inregistrate in aparate sunt transferate in calculator.
Sistemul de monitorizare a conditiilor de mediu masoara temperaturile in punctele prestabilite, afiseaza si inregistreaza local valorile masurate si semnalizeaza acustic depasirea limitelor de temperatura admisible. Simultan valorile masurate sunt vizualizate pe monitorul unitatii centrale de control (PC sau PanelPC), arhivate in unitate sub forma de baza de date iar evolutiile sunt imprimate, la cerere, sub forma grafica sau tabelara.
Din Gura in Gura